• 1396/05/08 - 11:58
  • - تعداد بازدید: 1418
  • - تعداد بازدیدکننده: 125
  • زمان مطالعه1 : 3 دقیقه
  • /ZY27

احداث 450 هزار متر مربع پیاده‌رو در بندرعباس

پیاده‌روی عمده‌ترین طرز جابه جایی افراد در داخل شهرها محسوب می‌شود و در همین راستا، شهرداری بندرعباس از ابتدای نیمه دوم سال 92 تاکنون بیش از 450 هزار متر مربع پیاده‌رو احداث کرده است.

پیاده روی

پیاده‌روی عمده‌ترین طرز جابه جایی افراد در داخل شهرها محسوب می‌شود و در همین راستا، شهرداری بندرعباس از ابتدای نیمه دوم سال 92 تاکنون بیش از 450 هزار متر مربع پیاده‌رو احداث کرده است.


به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، بر اساس گزارش‌های موجود، در کلان‌شهرها حدود نصف و در سایر شهرها تا دو سوم سفرهای درون شهری کاملا پیاده انجام می‌شود. علاوه بر آن در سفرهایی که توسط وسایل نقلیه صورت می‌گیرد، فرد فاصله میان ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی و یا محل پارک خودرو را به صورت پیاده طی می‌کند، به همین دلیل پیاده‌روی حداقل در بخشی از تمامی سفرهای شهری نمود پیدا می‌کند.


پیاده‌روی نه تنها هنوز هم اصلی‌ترین طرز جابه‌جایی افراد در داخل شهرها محسوب می‌شود، بلکه به عنوان بهترین شیوه جابجایی نیز مورد توجه شهروندان قرار دارد.


شهر بندرعباس نیز با صفت‌هایی از جنس سرمایه‌داری و توانایی مالی شناخته می‌شود و تبلیغات زیادی به واسطه صنایع مستقر در آن به خود دیده است. اما در عمل، اتفاقاتی که مردم این دیار انتظار وقوعش را دارند، رخ نداده است.


با این وجود، شهرداری بندرعباس از محل بودجه‌های داخلی سعی در ایجاد زیرساخت‌هایی دارد که شاید انتظار می‌رفت سال‌ها قبل به خدمت شهروندان در بیاید.


با این وجود، از ابتدای نیمه دوم سال 1392 با تغییر مدیریت در مجموعه بزرگ شهرداری بندرعباس و روی کار آمدن نگاهی دلسوزانه و متفاوت از خدمت به شهروندان، کار انجام زیرساخت‌های شهری در دستور کار قرار گرفت و در این ارتباط، پیاده‌روسازی نیز به عنوان یکی از اولویت‌های بلند مدت، آغاز شد.


در مناسبت‌های مختلف که عرفاً پروژه‌های عمرانی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، پروژه‌های پیاده‌روسازی شهرداری بندرعباس نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفت و نمونه عینی آنها را می‌توان در معابر اصلی و فرعی شهر مشاهده کرد.


عباس امینی‌زاده، شهردار بندرعباس در حاشیه بازدید از پیاده‌روسازی حدفاصل چهارراه فاطمیه و چهارراه مرادی، اظهار کرد: اعتقاد داریم که پروژه‌های ضروری شهر باید با حداکثر توان و با در نظر گرفتن اولویت‌ها، انجام شوند.


وی افزود: با همت مجموعه عمرانی شهرداری بندرعباس در حوزه معاونت، سازمان عمران و واحدهای عمرانی مناطق سه‌گانه، توانسته‌ایم بیش از 450 هزار متر مربع پیاده‌رو با کیفیت مطلوب را احداث کنیم.


شهردار بندرعباس تاکید کرد: پیاد‌ه‌روسازی یکی از اقدامات ضروری شهر بندرعباس است که سعی کردیم طی این مدت اعتبار قابل توجهی را به آن اختصاص دهیم و در این ارتباط تاکنون بیش از 50 میلیارد تومان هزینه شده است.


امینی‌زاده بیان کرد: این میزان پیاده‌روسازی در معابر اصلی و فرعی شهر بندرعباس احداث شده و در کنار آن، کانال دفع آبهای سطحی و مبلمان شهری مورد نیاز مانند نیمکت‌های ترکیبی چوب و فلز، سنگی و... نیز در نظر گرفته شده است.


وی ادامه داد: زیبایی منظر، یکی دیگر از اهداف اجرای پروژه‌های متعدد پیاده‌روسازی در بندرعباس است که این مسئله مورد استقبال شهروندان و کارشناسان نیز واقع شده است.


 


شهردار بندرعباس با تاکید بر اینکه نهضت پیاده‌روسازی همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: تاکنون در محدوده شهرداری منطقه یک 220 هزار متر مربع، منطقه دو 130 هزار متر مربع و منطقه سه 100 هزار متر مربع در راستای جلب رضایت شهروندان و خدمت صادقانه، احداث شده است.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 4217
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید