• 1397/02/17 - 16:20
  • - تعداد بازدید: 1562
  • - تعداد بازدیدکننده: 64
  • زمان مطالعه1 : 2 دقیقه
  • /ZBY7
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری بندرعباس:

بندرعباس رتبه یازدهم میزان جریمه‌های رانندگی را داراست/ سهم شهرداری‌ها از محل 60 درصد جریمه‌های تخلفات راهنمایی و رانندگی پرداخت نشده است

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری بندرعباس گفت: بر اساس قانون 60 درصد از جریمه‌های تخلفات راهنمایی و رانندگی باید به شهرداری‌ها پرداخت شود، در حالی‌که سهم شهرداری بندرعباس از جرایم راهنمایی و رانندگی به میزان زیادی پرداخت نشده است.

حمل و نقل,واتوبوس,شهرداری,بندرعباس,میزبان,بابک,هاشمی,

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری بندرعباس گفت: بر اساس قانون 60 درصد از جریمه‌های تخلفات راهنمایی و رانندگی باید به شهرداری‌ها پرداخت شود، در حالی‌که سهم شهرداری بندرعباس از جرایم راهنمایی و رانندگی به میزان زیادی پرداخت نشده است.


به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس بابک هاشمی در کارگاه آموزشی برنامه‌ریزی سامانه‌های اتوبوسرانی و راهکارهای تامین مالی نوسازی و توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور، که به میزبانی شهرداری بندرعباس در حال برگزاری است، با بیان اینکه شهر بندرعباس با جمعیتی حدود 750 هزار نفر، بالغ بر  یک میلیون سفر شهری در آن وجود دارد، گفت: بندرعباس یک شهر طولی است که دارای چهار کریدور اصلی می‌باشد که این کریدورها به وسیله خیابان‌های آنتنی به هم متصل هستند.


معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه بندرعباس، بزرگترین بندر ایران است، افزود: بندرعباس تنها شهر ایران است که چهار مد حمل و نقل دریایی، ریلی، جاده‌ای و هوایی را دارد که بالغ بر 95 درصد سفرهای دریایی کشور از طریق بندر شهید حقانی انجام می‌شود.


وی با تصریح اینکه بیش از 80 هزار سفر شهری به سمت غرب بندرعباس را داریم، خاطرنشان کرد: از 17 جزیره خلیج فارس 14 جزیره در محدوه استان هرمزگان قرار دارد، و مقداری از سفرهای شهری به مسائل موجود به این جزایر برمی‌گردد.


هاشمی با تاکید بر اینکه چندین سال است که به سیستم حمل‌و‌نقل عمومی و به ویژه اتوبوسرانی، خودرویی اضافه نشده است، بیان کرد: در حال حاضر روند نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی به کندی صورت می‌پذیرد.


معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه در شهرهای جنوبی استهلاک خودروها بالا است و متوسط سن ناوگان حمل‌ونقل عمومی در این شهرها 5 سال است، ادامه داد: یک سوم یارانه بلیط اتوبوس از سمت دولت به شهرداری‌ها پرداخت نمی‌شود و این موضوع باری بر دوش شهرداری‌ها است.


این مقام مسئول یکپارچه سازی حمل‌و‌نقل را یکی از موضاعات مهم دانست و ادامه داد: یکی از ضروریات این حوزه، ساماندهی شرکت‌های است که به صورت اینترنتی مشغول به انجام خدمات در حوزه حمل و نقل عمومی شهر هستند.


وی با اشاره به اینکه شهر بندرعباس رتبه یازدهم میزان جریمه‌های رانندگی را داراست، تاکید کرد: بر اساس قانون 60 درصد از جریمه‌های تخلفات راهنمایی و رانندگی باید به شهرداری‌ها پرداخت شود، در حالی‌که سهم شهرداری بندرعباس از جرایم راهنمایی و رانندگی به میزان زیادی پرداخت نشده است.


اضافه می‌شود این کارگاه با حضور مدیرکل دفتر حمل‌ونقل و ترافیک وزارت کشور، دبیر شواری عالی ترافیک شهرهای کشور، مدیرکل دفتر حمل‌ونقل و ترافیک شهری سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های کشور، مدیران حمل‌و نقل استانداری‌های کشور و مدیران اتوبوسرانی شهرهای کشور در حال برگزاری است.


 

  • گروه خبری : اخبار برگزیده,سیاسی,اجتماعی,فرهنگی
  • کد خبر : 5222
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید