• 1404/08/26 - 19:50
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه1 : 1 دقیقه
  • /ZUec
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس اعلام کرد:

مرحله اول نصب تجهیزات کارخانه پردازش ۲۵۰ تنی زباله‌های شهری بندرعباس، آغاز شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بندرعباس به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس، پطرس ترابی رییس سازمان در رابطه با این خبر گفت: در مرحله اول نصب تجهیزات، سرندهای دستگاه پردازش که وظیفه جداسازی و تفکیک انواع زباله‌های شهری را دارند نصب شد. این دستگاه‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که می‌توانند زباله‌ها را بر اساس اندازه و نوع مواد تفکیک کنند، که گامی مؤثر در بهبود فرآیند بازیافت و کاهش حجم زباله‌های دفن‌شده خواهد بود.

پطرس ترابی ادامه داد: این کارخانه با ظرفیت پردازش روزانه ۲۵۰ تن زباله، می‌تواند نقش مهمی در کاهش مشکلات زیست‌محیطی و بهبود مدیریت پسماند شهری ایفا کند.

رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس همچنین خاطرنشان کرد: نصب سایر تجهیزات این کارخانه در مراحل بعدی انجام خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود که این پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است، این پروژه با هدف ارتقاء کیفیت خدمات مدیریت پسماند در بندرعباس و کمک به حفظ محیط زیست در حال اجرا است و انتظار می‌رود تأثیرات مثبتی بر کاهش آلودگی محیطی و بهبود فرآیند دفع پسماندها داشته باشد.

  • گروه خبری : اخبار برگزیده,اطلاعیه ها,اخبار عمومی
  • کد خبر : 22567
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید