رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس:
ایجاد ساز و کار مؤثر برای بافت فرسوده از دغدغههای مهم مدیریت شهری است
ایجاد ساز و کار مؤثر برای بافت فرسوده، دید مثبت در این زمینه، جلب کارآفرینان برای ارتقاء کیفیت ساخت و ساز، طرح تفضیلی شهر بندرعباس از دیگر دغدغههای مدیریت شهری شهر بندرعباس است.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: ایجاد ساز و کار مؤثر برای بافت فرسوده، دید مثبت در این زمینه، جلب کارآفرینان برای ارتقاء کیفیت ساخت و ساز، طرح تفضیلی شهر بندرعباس از دیگر دغدغههای مدیریت شهری شهر بندرعباس است.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری بندرعباس، پرویز سالاری، در دویست و چهلمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: در حوزه معماری و شهرسازی و منظر و سیمای شهری در شهر بندرعباس بافت این شهر در مرکز در حال پوسیدن و در اطراف شهر در حال فربه شدن بوده و بافت فرسوده آن محل اسکان کارگران، مهاجرین، انبار کالاها و خدمات بازار شده و باید تدابیری برای رفع این مشکلات اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه در سال 94 در جلسه ای با حضور نمایندگان ادوار شورای شهر بندرعباس و نمایندگان مردم هرمزگان در خانه ملت تصویب شد که شورای راهبردی توسعه شهر بندرعباس تشکیل و دبیرخانه آن در شورای شهر بندرعباس باشد، تصریح کرد: قرار شد که این شورا در ارتباط با موضوعات مختلف مدیران مربوطه را دعوت به بیان و بررسی مشکلات در جهت رفع آن ها بپردازیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مدیرانی که دعوت شد مدیرکل آب و فاضلاب شهری بود که موجب حل مشکلات آب شرب و فاضلاب برخی مناطق شهر بندرعباس شد و همچنین مدیرکل راه و شهر سازی که در یک سال گذشته سه بار در صحن شورا حاضر و منجر به اقدامات خوبی شده است، اظهار کرد: مطابق با برنامه پنجم توسعه باید بتوانیم هر سال حداقل 10 درصد بافت فرسوده را کاهش دهیم.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس با اذعان به اینکه بافتهای فرسوده علاوه بر مشکلات زیستمحیطی که به همراه دارد، بستر مشکلات دیگری چون آسیبهای اجتماعی، تحرک اقتصادی و ایمنی در محلات را فراهم می کند، افزود: سعی داریم با ایجاد نوسازی و بهسازی در بافتهای فرسوده شهر بندرعباس ایمنی، امنیت و آرامش را به لحاظ رساندن خدمات شهری برقرار کرده و با ایجاد معبرهای جدید موجب ایجاد تحرک اقتصادی در این مناطق شویم.
سالاری با بیان اینکه مدتی قبل وزیر راه و شهرسازی از اختصاص 100 میلیارد تومان به سند ملی احیای بهسازی و نوسازی بافت فرسوده و ناکارآمدی شهری خبر داد، اضافه کرد: میخواهیم بدانیم چقدر از این اعتبار به شهر بندرعباس تعلق خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از برنامههایمان تعیین تکلیف اراضی قابل سند و همچنین اسناد ادارات دولتی است، عنوان کرد: ایجاد ساز و کار مؤثر برای بافت فرسوده، دید مثبت در این زمینه، جلب کارآفرینان برای ارتقاء کیفیت ساخت و ساز، طرح تفضیلی شهر بندرعباس از دیگر دغدغههای مدیریت شهری شهر بندرعباس است.
این مقام مسئول ضمن درخواست از شیری، مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان درخصوص همکاری با شهرداری در زمینه بافت فرسوده شهر بندرعباس، ابراز کرد: امیدوارم همه نمایندگان شورای شهر بندرعباس، نمایندگان مردم هرمزگان در خانه ملت و مدیران شهری، گرایشات سیاسی را کنار گذاشته و همدل و همراه در جهت توسعه شهر بندرعباس گام برداریم.
نظر دهید