همزمان با دهه مبارک فجر صورت گرفت؛
ساماندهی زمینهای چمن مصنوعی محلات بندرعباس/ برگزاری مسابقات بومی محلی کندرکشی و جهلهکشی
رییس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری بندرعباس گفت: همزمان با دهه مبارک فجر زمینهای چمن مصنوعی واقع در محلات مختلف بندرعباس در فاز اول سازماندهی شدند.
رییس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری بندرعباس گفت: همزمان با دهه مبارک فجر زمینهای چمن مصنوعی واقع در محلات مختلف بندرعباس در فاز اول سازماندهی شدند.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری بندرعباس، الیاس محسنی در این ارتباط اظهار کرد: ورزش محلات در شهر بندرعباس از اهمیت ویژهای برخوردار است و نمیتوان این ویژگی را در محلات نادیده گرفت.
وی افزود: زمینهای ورزشی محلات باعث شدهاند ورزشکاران مستعد متعددی در این زمینها کشف استعداد شوند که میتوانند به ورزش شهر و حتی کشورمان کمک کنند.
رییس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری بندرعباس تصریح کرد: استقبال نسل نوجوان و جوان از این زمینهای ورزشی و ایجاد شور نشاط و فضای ورزشی و از سوی دیگر فراهم ساختن فرصت شادیآفرینی برای این نسل و از همه مهمتر شناسایی استعدادهای جوان از مهمترین اهداف احداث زمینهای ورزشی در محلات شهر هستند.
محسنی خاطرنشان کرد: شهرداری بندرعباس با برنامهها و اقدامات خود به سلامت شهروندان اهمیت ویژهای میدهد و این مهم با همراهی شهروندان با جدیت دنبال میشود.
وی ابراز کرد: در راستای همین اهداف و مدیریت صحیح زمینهای چمن مصنوعی در محلات بندرعباس این مجموعههای ورزشی به صورت هیئتامنایی با حضور نمایندگانی از محله و شهرداری بندرعباس اداره میشوند.
رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندرعباس عنوان کرد: در فاز اول بالغ بر سی زمین چمن مصنوعی در محلات مختلف بندرعباس ساماندهی شدند.
وی اظهار کرد: بودجه زمینهای چمن مصنوعی در محلات از طریق حق عضویت، فعالیتهای ورزشی، فرهنگی و … تأمین میشود و کلیه درآمدهای آن متعلق به خود مجموعهها است.
این مقام مسئول گفت: نگهداری و استفاده از چمنهای مصنوعی این زمینها نیز به مدیران این مجموعههای ورزشی آموزش داده شده و مسئولیت نگهداری مجموعهها به مدیریت آنها واگذار شده است.
رییس سازمان فرهنگی و روزشی شهرداری بندرعباس در بخش دیگری از سخنانش نیز بیان کرد: پنجمین دوره مسابقات کندرکشی و جهله کشی در محله پاشهر بندرعباس با استقبال پرشور شهروندان برگزار شد.
محسنی در این خصوص نیز ابراز کرد: پنجمین دوره مسابقات بومی محلی جهله کشی و کندرکشی با هدف نشان دادن سنت قدیمی بندرعباسی و مشقتها و سختیهای پدران و مادران ما در گذشته برای تأمین آب موردنیاز خود در منزل برگزار شد.
وی اضافه کرد: کندرکشی و جهله کشی از آیینهای سنتی مردم بندرعباس است که در این آیینها و سنتها آداب اجتماعی قدیم مردم بندرعباس قرارگرفته است.
این مقام مسئول اظهار کرد: شهر بندرعباس نیز بر اساس هویت تاریخی و مسائل طبیعی و جغرافیایی با کمبود آب روبهرو بوده است و منابع آب محدودی داشته است که با توجه به چنین شرایطی در گذشته مردم برای تأمین آب بهوسیله کندر و جهله نیاز خود را تأمین میکردند.
محسنی ابراز کرد: زنده کردن این سنت باعث میشود ما از فرهنگ اصیل خود حفاظت کنیم و از طرف دیگر این عمل تأثیر به سزایی در اهمیت موضوع آب بهعنوان مایه حیات دارد.
وی عنوان کرد: این رویداد چندین پیام را میتواند در بر داشته باشد، یکی اینکه احیای بازی بومی و محلی بهعنوان یک سنت دیرینه مردم بندرعباس و دیگری اینکه ما قدر آب را بیشتر بدانیم.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندرعباس تصریح کرد: آب امروزه بهراحتی در دسترس شهروندان قرار دارد و همه در مصرف بهینه آب مسئول هستیم و با توجه به خشکسالیهای موجود در سالها آینده با مشکلاتی مواجه خواهیم شد ولی با فرهنگسازی صحیح میتوانیم در جهت حفظ و نگه داشت این سرمایه حیاتی کوشا باشیم.
محسنی خاطرنشان کرد: هر دوره از این مسابقات با استقبال بیشتری مواجه شده است و پنجمین دوره این مسابقات نیز با حضور بیشازپیش شهروندان همراه بود.
وی اظهار کرد: برگزارکنندگان این رویداد که اهالی محله پشت شهر بندرعباس بودند و با حمایت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندرعباس این مسابقات را صورت دادند میتوانند الگویی برای دیگر محلات شوند.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندرعباس گفت: باید به دنبال ثبت ملی این رویداد باشیم و میراث فرهنگی در این زمینه نیاز است اقدامات لازم را صورت دهد.
نظر دهید