• 1397/04/24 - 08:34
  • - تعداد بازدید: 2273
  • - تعداد بازدیدکننده: 316
  • زمان مطالعه1 : 2 دقیقه
  • /ZXG7
شهردار بندرعباس:

بخشی از سلامت و توانمندی فرهنگی و اجتماعی جامعه، مرهون پرورش دختران آگاه و توانمند است

شهردار بندرعباس گفت: نامگذاری روز ملی دختران فرصتی برای جریان‌سازی فرهنگی و توجه ویژه به موضوع دختران در جامعه، و افزایش حس اعتماد به نفس و توسعه سلامت اجتماعی دختران است.

شهردار بندرعباس,عباس امینی زاده,روز دختر,حضرت معصومه,شهروندان,دختران,

شهردار بندرعباس گفت: نامگذاری روز ملی دختران فرصتی برای جریان‌سازی فرهنگی و توجه ویژه به موضوع دختران در جامعه، و افزایش حس اعتماد به نفس و توسعه سلامت اجتماعی دختران است.

در زمانه دشوار فرهنگی، یکی از اهداف اساسی رسالت پیامبر اعظم(ص)، تغییر پندارهای نادرست و توجه دادن همگان به جایگاه والای زنان و دختران در جامعه بود. این تلاش فرهنگی، پس از چند سال به بار نشست و با تولد دختری بهشتی که خداوند به پیامبر هدیه داده بود، به اوج رسید. دختری که از مردان بسیاری گوی سبقت در فضیلت و کمال ربود و لقبی جاودانه یافت: «برترین زن هستی». از برکت این کوثر الهی و به مدد الگوگیری از آن حضرت، نگاه جامعه اسلامی به زنان و دختران اصلاح شد و پس از آن، دختران دیگری یکی پس از دیگری جاده تکامل و تعالی را سپری کردند و فاطمه گونه، پای در مسیر عصمت و پاکی نهادند که یکی از آن مهتران، فاطمه معصومه (س) دختر پاک نهاد امام هفتم و خواهر محبوب امام رضا (ع) است که به یمن قدومش، «روز ملی دختران» در ایران اسلامی بسان ستارهای در آسمان، در تقویم ملی درخشیدن گرفت. تولدش گرامی باد.


به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس عباس امینی‌زاده با تبریک میلاد حضرت فاطمه معصومه (س)، روز ملی دختران و آغاز دهه کرامت، گفت: نامگذاری روز ملی دختران فرصتی برای جریان‌سازی فرهنگی و توجه ویژه به موضوع دختران در جامعه، و افزایش حس اعتماد به نفس و توسعه سلامت اجتماعی دختران است.


شهردار بندرعباس گسترش فرهنگ خودباوری، حیا و عفاف و تبیین نقش، جایگاه و منزلت دختران با توجه به آموزه‌های دینی را زمینه‌ای برای گسترش مشارکت اجتماعی دختران دانست و افزود: جدای از سهم مهم دختران در بافت جمعیتی جامعه، می توان به جایگاه و نقش دختران در فرهنگ عمومی کشورمان اشاره کرد که پیوسته بخشی از سلامت و توانمندی فرهنگی و اجتماعی خود را، به پرورش دختران آگاه، توانمند، الگو و عفیف وابسته می داند.


وی خاطر نشان کرد: روز ملی دختران، باید فرصتی مغتنم، برای کار جمعی در زمینه‌های حرکت‌های بزرگ و تغییر و تحولات درخشان برای توسعه و بهبود زندگی دختران را فراهم نماید.


امینی‌زاده تاکید کرد: با توجه به سرعت تحولات حوزه مسائل زنان و دختران، نادیده گرفتن این حوزه، ممکن است زیان‌های فرهنگی و اجتماعی بزرگی را به همراه داشته باشد.


شهردار بندرعباس مهمترين هدف از نامگذاري روز ملي دختران را احيا، ترويج و تقويت ارزش‌هاي فرهنگي و اجتماعي دختران با تکيه بر فرهنگ و سيره اهل بيت به ويژه سيره و زندگي حضرت معصومه (س) عنوان کرد و گفت: بهبود و توسعه سلامت رواني و اجتماعي دختران، گسترش فرهنگ خودباوري، ترويج و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و... از ديگر اهداف اين نامگذاري بوده است.


  • گروه خبری : اخبار ویژه,سیاسی,اجتماعی,فرهنگی,ورزشی
  • کد خبر : 5413
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید