امینیزاده مطرح کرد:
پیروی از الگوی"شهر سبز" در دستور کار شهرداری بندرعباس
شهردار بندرعباس با اشاره به اینکه تحقق الگوی شهر سبز در دستور کار این شهرداری قرار دارد گفت: این مسئله با استفاده از نظر کارشناسان خبره برای برنامه پنج ساله توسعه مد نظر قرار گرفته است.
شهردار بندرعباس با اشاره به اینکه تحقق الگوی شهر سبز در دستور کار این شهرداری قرار دارد گفت: این مسئله با استفاده از نظر کارشناسان خبره برای برنامه پنج ساله توسعه مد نظر قرار گرفته است.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بندرعباس، عباس امینیزاده در یکصد و پانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر که با حضور مدیر کل و معاونین ادارهکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان برگزار شد، اظهار کرد: کاهش آلودگی با کمک همه مردم امکان پذیر بوده و نمی توان از یک دستگاه انتظار زیادی داشت.
وی با اشاره به فلسفه و هدف ایجاد شهر سبز و همچنین حرکت در راستای تحقق این شعار و هدف افزود: با انقلاب صنعتی و رویکرد مردم به سمت شهرهای صنعتی، جمعیت شهرها از ۱۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش یافت که این موضوع ضرورت پیروی از الگوی صحیح برای ایجاد محیط زیست شهری سالم را بیش از پیش نمایان میکند.
شهردار بندرعباس با اشاره به اینکه شهرهای خاکستری شهرهایی هستند که دارای انواع آلودگی بوده و زمین های قهوهای نیز به بخش هایی که بلا استفاده مانده و مورد آلودگیهای متعدد قرار گرفته، گفته میشود، خاطرنشان کرد: مهمترین شاخصه شهر سبز ایجاد کاربری زمین پایدار و فاقد هرگونه معارض با محیط زیست است.
امینیزاده تأکید کرد: مدیریت آب، پساب فاضلاب، پسماندها، بهداشت شهری، حمل و نقل و اقتصاد سبز از مهمترین شاخصهها و ویژگیهای یک شهر سبز محسوب میشود.
این مقام مسئول در ادامه سخنانش عنوان کرد: در بحث مدیریت پسماند شهری، از سوی معاونت خدمات شهری شهرداری بندرعباس طرحی با عنوان تپش آغاز شده که از جمله آثار و نتایج آن میتوان به کاهش ۴۰ درصدی تولید و جمعآوری زباله در محلات هدف اشاره کرد.
شهردار بندرعباس از اجرا و ادامه این طرح در ۹ ناحیه شهری طی شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در بخش فضای سبز و بهبود و توسعه آن نیز احداث باغ های محلی در دستور کار دارد و بنا داریم به جای کاشت و نگهداشت درختان سایه دار صرف، از درختان مثمر نیز استفاده شود. زیرا این مسئله امکان استفاده حداکثری از منابع آب خاک کود نگه داشت و غیره را فراهم می سازد.
شهردار بندرعباس بیان کرد: ایجاد مزرعه خورشیدی و تولید انرژی از زباله جزو دیگر موضوعاتی است که شهرداری بندرعباس در راستای ایجاد شهر سبز مد نظر قرار داده و اقدامات لازم برای آن آغاز شده است.
امینیزاده با تاکید بر توسعه حمل و نقل عمومی به صورت انبوه بر اظهار کرد: تحقق این مسئله باعث کاهش هزینهها و همچنین کاهش آلودگیها میشود که در نهایت همه این موارد تحقق شهر سبز را میسر میسازد.
شهردار بندرعباس افزود: این مسئله با استفاده از نظر کارشناسان خبره در دستور کار قرار گرفته و مسئله شهر سبز برای برنامه پنج ساله توسعه مد نظر قرار گرفته که از جمله اقدامات اساسی آن می توان به افزایش دو برابری بودجه فضای سبز اشاره کرد.
نظر دهید