• 1397/11/09 - 14:04
  • - تعداد بازدید: 1738
  • - تعداد بازدیدکننده: 249
  • زمان مطالعه1 : 2 دقیقه
  • /Zgu8
شهردار بندرعباس:

نیازمند طرح‌های محرک توسعه در محلات هستیم/ ضرورت لحاظ کاربری‌های شناور در تهیه طرح تفصیلی شهر

شهردار بندرعباس گفت: با توجه به اینکه 43 درصد شهر بندرعباس از بافت فرسوده تشکیل شده، نیازمند محرک‌های توسعه در این بخش‌ها هستیم.

شهردار بندرعباس گفت: با توجه به اینکه 43 درصد شهر بندرعباس از بافت فرسوده تشکیل شده، نیازمند محرک‌های توسعه در این بخش‌ها هستیم.


به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، عباس امینی‌زاده در نود و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس که با حضور معاون شهرسازی اداره‌کل راه و شهرسازی و شرکت مهندسین مشاور در تهیه طرح تفصیلی با دستور کار بررسی این طرح برگزار شد، اظهار کرد: طرح تفصیلی شهر یک برنامه جامع برای افق بلند مدت شهر است که نگاه جامعی به بخش‌های مختلف دارد.


وی با اشاره به اینکه مشورت‌های دوجانبه در تدوین طرح تفصیلی می‌تواند منجر به کاربردی‌تر شدن برنامه‌ها و تصمیمات شود، افزود: در نظر گرفتن وضعیت اقتصادی و شرایط حاکم بر کشور در تهیه طرح تفصیلی می‌تواند تاثیر بسزایی در خروجی کار داشته باشد.


شهردار بندرعباس با تاکید بر اینکه نیازمند طرح‌های محرک توسعه در بخش‌های مختلف شهر هستیم، تصریح کرد: اگر شهر قابلیت رقابت‌پذیری نداشته باشد، نمی‌تواند به موضوعاتی مانند اشتغال و هر آنچه در زندگی شهروندان موثر است، بپردازد.


امینی‌زاده با اشاره به جمعیت‌پذیری شهر بندرعباس، تصریح کرد: شهر پایدار، مولفه اصلی کیفیت زندگی بوده و تاب‌آوری، موضوع دیگری است که باید در تهیه و تدوین طرح تفصیلی شهر لحاظ شود.


این مقام مسئول با اشاره به ضرورت در نظر گرفتن کاربری‌های مختلف در محلات قدیمی و بافت‌های فرسوده، بیان کرد: با توجه به اینکه 43 درصد شهر بندرعباس از بافت فرسوده تشکیل شده، نیازمند محرک‌های توسعه در این بخش هستیم تا بتوان اقتصاد محلات و به تبع آن اقتصاد شهر را تضمین کرد.


وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: با توجه به وضعیت شهر بندرعباس، به نظر می‌رسد که در تهیه طرح تفصیلی شهر نیازمند در نظر گرفتن بخش‌هایی به عنوان کاربری شناور هستیم تا بتوان در آینده بنا بر شرایط و اقتضاء نسبت به آن تصمیم‌گیری کرد.


شهردار بندرعباس با بیان اینکه تطبیق کاربری‌های مختلف در نظر گرفته شده با وضعیت حمل و نقل شهر نیز یکی دیگر از موارد قابل توجه در تدوین طرح تفصیلی است، عنوان کرد: تهیه طرح تفصیلی شهر در این دوره به مراتب سخت‌تر از دوره قبل است، چرا که اغلب بافت‌های شهر شکل گرفته است.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویژه,اخبار برگزیده,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 7141
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید