اکبری خبر داد:
آغار ارزیابی عملکرد یک ساله 96 مجموعه شهرداری بندرعباس
مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخکویی به شکایات شهرداری بندرعباس گفت: این ارزیابی به مدیران ارشد شهرداری بندرعباس یاری می رساند که چگونه عملکرد سازمانهای تابعه را با لحاظ قراردادن ویژگیهای ذاتی هر یک از آنها، مورد پایش قرار دهند.
مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخکویی به شکایات شهرداری بندرعباس گفت: این ارزیابی به مدیران ارشد شهرداری بندرعباس یاری می رساند که چگونه عملکرد سازمانهای تابعه را با لحاظ قراردادن ویژگیهای ذاتی هر یک از آنها، مورد پایش قرار دهند.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری بندرعباس، موسی اکبری در این ارتباط با بیان اینکه امروزه یکی از مهمترین عوامل موفقیت سازمان ها ، ارزیابی عملکرد است، گفت: ایجاد نظام ارزیابی عملکرد، جریان مستمری از اطلاعات را ایجاد میکند که هم در درون و هم در بیرون سازمان کاربرد دارد.
مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخکویی به شکایات شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه نظام ارزیابی عملکرد، به شناخت برنامه های بالقوه کارآمد و موثر کمک میکند، تاکید کرد: یکی از ضرورتها و نیازهای اجتناب ناپذیر در یک مدیریت کارآمد، وجود یک سیتسم کامل و دقیق نظارت و بازرسی است.
وی با تصریح اینکه بی شک ، بررسی میزان تحقق مأموریتها و اهداف هر سازمان، مستلزم وجود سیستم کارآمد ارزیابی عملکرد است، خاطرنشان کرد: نظام کنترل و ارزیابی به مدیران در تشخیص ضعف برنامهها و انجام اقدامات لازم برای اصلاح آنها کمک میکند.
اکبری با بیان اینکه ضروری است در ارزیابی عملکرد از سیستمی استفاده شود که در آن تمام ابعاد مالی و غیر مالی عملکرد سازمان مورد سنجش قرار گیرد، ادامه داد: مدل IPA ، الگویی است که مضاف بر ارائهی شاخصهای عملکردی، عوامل خارج از سازمان های تابعه که بر عملکرد آنها تأثیر گذار است را نیز مورد توجه قرار میدهد.
این مقام مسئول ادامه داد: این مدل، از حیث هدف، کاربردی و از نظر نحوه گردآوری اطلاعات، کیفی محسوب می شود. این ارزیابی به مدیران ارشد شهرداری بندرعباس یاری می رساند که چگونه عملکرد سازمانهای تابعه را با لحاظ قراردادن ویژگیهای ذاتی هر یک از آنها، مورد پایش قرار دهند.
مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخکویی به شکایات شهرداری بندرعباس با بیان اینکه ضرورت وجود سیستم نظارت به معنای نداشتن اعتماد به کارکنان سازمان نبوده بلکه دستیابی به نقاط ضعف و بر طرف نمودن کاستیها و در کنار آن برجسته سازی نقاط قوت و تواناییها میباشد، تصریح کرد: ارزیابی عملکرد سال 96 به وسیله کار گروه ارزیابی که شامل 10 گروه در حوزههای مالی و درآمد، اداری، بهداشت و رفاه، حقوقی، شهرسازی و معماری، عمرانی، خدمات شهری ، حمل و نقل و برنامهریزی و توسعه و روابط عمومی تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه بازدید ها از اول خرداد ماه طبق برنامه زمانبندی شده که از قبل به مناطق و سازمانها اعلام شده در حال انجام میباشد، خاطرنشان کرد: جهت کاربردی بودن نتایج در سال 96 برای اولین بار از مدل ارزیابی عملکرد IPA (تحلیل اهمیت - عملکرد) استفاده میشود.
نظر دهید