• 1396/10/17 - 13:49
  • - تعداد بازدید: 5560
  • - تعداد بازدیدکننده: 366
  • زمان مطالعه1 : 3 دقیقه
  • /Z9S7
ترابی خبر داد:

تجهیز کامیون‌های حمل نخاله به GPS/ جمع‌آوری روزانه 360 تن زباله از سطح شهر

رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس گفت: با اجرای طرح نصب GPS بر روی خودروهایی که در کار حمل نخاله و خاک برداری مشغول هستند، از تخلفات در این زمینه جلوگیری‌ می‌شود.

ترابی,رییس,سازمان,مدیریت,پسماند,شهرداری,بندرعباس,پطرس ترابی,نشست خبری,کلانشهرها,



رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس گفت: با اجرای طرح نصب GPS بر روی خودروهایی که در کار حمل نخاله و خاک برداری مشغول هستند، از تخلفات در این زمینه جلوگیری‌ می‌شود.



به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، پطرس ترابی در نشست خبری ضمن تشریح عملکرد این سازمان پس از ادغام با سازمان خدمات موتوری شهرداری بندرعباس، اظهار کرد: حدود دو ماه از ادغام سازمان خدمات موتوری شهرداری با سازمان مدیریت پسماند می‌گذرد که این ادغام به منظور رفع مشکلات سازمان خدمات موتوری و افزایش کارآیی آن صورت گرفته است.



وی با اشاره به اصلاح قراردادهای تنظیف مناطق سه‌گانه شهرداری بندرعباس در راستای افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها، همراه با حفظ و ارتقاء کیفیت کار، افزود: با اعمال تصمیمات جدید، ماهیانه حدود 10 میلیارد ريال در بخش تنظیف معابر و جمع‌آوری زباله‌ها صرفه‌جویی برای شهرداری صورت می‌گیرد.



رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس با اشاره به برگزاری نشست روسای سازمان‌های مدیریت پسماند شهرداری‌های کلانشهرها و مراکز استان‌ها در جزیره کیش، گفت: در این نشست نمایندگانی از شش کلانشهر و دو شهرداری‌ مرکز استان جهت تدوین دستورالعمل مدیریت پسماند کشور انتخاب شدند که در این نشست بندرعباس نیز به عنوان یک شهر ساحلی و مهم، در بین تصمیم‌گیرندگان قرار گرفت.



ترابی ادامه داد: بر این اساس، طی سال آینده اعتبارات خوبی از محل صندوق توسعه ملی برای مدیریت پسماند سراسر کشور در نظر گرفته شده که امیدواریم با تخصیص آن، اقدامات خوبی در این بخش صورت پذیرد.



این مقام مسئول ادامه داد: در قرارداد جدید بخش تنظیف معابر شهری که بزودی نیز اجرایی می‌شود، هر پیمانکار از دو دستگاه جاروی مکانیزه نیز استفاده می‌کند.



رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس به مسئله جمع‌آوری زباله‌های عفونی نیز اشاره کرد و در این ارتباط گفت: این اقدام به صورت روزانه توسط سه نفر نیروی آموزش دیده و یک دستگاه خودروی اختصاصی انجام می‌شود.



وی بیان کرد: هزینه مربوط به دریافت و طی کردن فرایند بعدی آن یکی از مسائلی بود که برخی مسئولان علوم پزشکی نسبت به آن گلایه داشتند، اما با وجود کاهش چشمگیر این هزینه‌ها، باز هم برخی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در تحویل زباله عفونی و جلوگیری از ادغام این زباله‌ها با زباله‌ها معمولی جلوگیری نمی‌کنند.



ترابی در ادامه سخنانش نیز به مسئله فرهنگ سازی و آموزش اشاره و اضافه کرد: در این زمینه، علاوه بر آموزش‌های سطح شهر به صورت خانه به خانه، آموزش‌های لازم در 130 مدرسه بندرعباس نیز انجام شده است.



رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس اظهار کرد: با ارایه آموزش‌های خانه به خانه، مشارکت شهروندان در منطقه شمال بلوار امام‌حسین افزایش یافته است.



وی بیان کرد: همین توقع نیز از ادارات وجود دارد که علاوه بر تفکیک زباله‌ها، در ساعات اعلام شده اقدام به خارج‌سازی زباله کنند.



ترابی با بیان اینکه به طور میانگین، روزانه 15 مورد تخلف تخلیه نخاله و زباله در مکان‌های غیر از سایت‌های مربوط به این کار از سوی کارکنان و بازرسان جریمه می‌شوند، افزود: با اجرای طرح نصب GPS بر روی خودروهایی که در کار حمل نخاله و خاک برداری مشغول هستند، از تخلفات در این زمینه جلوگیری‌ می‌شود.



وی از جمع‌آوری روزانه 360 تن زباله در سطح شهر بندرعباس خبر داد و گفت: علاوه بر آن، روزانه 50 تن زباله از سطح صنایع و شهرک‌های وابسته و همچنین 10 تن زباله از شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نزدیک بندرعباس وارد سایت دفن زباله بندرعباس می‌شود.



رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: این آمادگی وجود دارد که زباله مربوط به شهرداری‌ها و دهیاری‌هایی که متاسفانه زباله را به صورت غیر اصولی دفن و یا در طبیعت رها می‌کنند، به صورت رایگان در سایت دفن زباله این سازمان دفن شوند.

  • گروه خبری : اخبار برگزیده,اطلاعیه ها,سیاسی,اجتماعی,فرهنگی,ورزشی
  • کد خبر : 4854
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید