بهادر اعلام کرد:
جزئیات ساخت تقاطع غیرهمسطح«شهدای غواص» بندرعباس/ بهرهبرداری، بزودی
معاون امور عمرانی شهرداری بندرعباس جزئیات و مراحل ساخت تقاطع غیر هم سطح«شهدای غواص» (جهانبار) که قرار است بزودی مورد بهرهبرداری قرار گیرد را تشریح کرد.
معاون امور عمرانی شهرداری بندرعباس جزئیات و مراحل ساخت تقاطع غیر هم سطح«شهدای غواص» (جهانبار) که قرار است بزودی مورد بهرهبرداری قرار گیرد را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری بندرعباس، عبدالرضا بهادر در این ارتباط اظهار کرد: تقاطع غیر هم سطح جهانبار، بعنوان سومین تقاطع غیر هم شهر بندرعباس، تجربهای بزرگ را برای مجموعه عمرانی رقم زده است.
وی با اشاره به اینکه شهرداری بندرعباس سابقه ساخت تقاطع رسالت(به عنوان نخستین تجربه) و تقاطع محمد رسولا...(به مدت ساخت یک سال) را در کارنامه دارد، افزود: خوشبختانه در این دوره مدیریتی شهرداری توجه ویژهای به مسائل ترافیکی شده و اعتبارات قابل توجهی به این بخش اختصاص داده شده است.
معاون عمرانی شهرداری بندرعباس ادامه داد: در این دوره تجربه ساخت تقاطع غیر هم سطح محمد رسولا... طی مدت یک سال وجود دارد که بسیار حائز اهمیت است.
بهادر با بیان اینکه ساخت تقاطع غیر هم سطح شهدای غواص(یا همان جهانبار) یک نیاز مهم ترافیکی برای شهر محسوب میشد و بر همین اساس عملیات عمرانی آن پس از انجام مطالعات فنی مربوطه در دستور کار قرار گرفت، بیان کرد: این پروژه بزرگ طی مدت 24 ماه آماده بهرهبرداری شده است.
وی با بیان اینکه اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ريال صرف ساخت این تقاطع غیرهمسطح شده است، تصریح کرد: خود پروژه 170 میلیارد ريال هزینه در بر داشته و رفع معارضات و جابجایی شبکههای تاسیساتی و زیرساختی مانند برق، آب، مخابرات و غیره و همچنین تملک اراضی مورد نیاز پروژه نیز حدود 80 میلیارد ريال اعتبار به خود اختصاص داده که از محل بودجههای داخلی شهرداری بندرعباس پرداخت شده است.
معاون عمرانی شهرداری بندرعباس با اشاره به جزئیات فنی این پروژه، اضافه کرد: تقاطع غیرهمسطح«شهدای غواص» بندرعباس 450 متر طول و 19 متر عرض دارد که البته پیادهرو نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
بهادر با اعلام سایر مشخصات فنی و جزئیات این پروژه بزرگ، گفت: این تقاطع غیرهمسطح دارای 10 عدد فنداسیون، 125 شمع به طول 3500 متر، 16 ستون و 2 کوله است.
وی افزود: حجم بتنریزی صورت گرفته در این پروژه بالغ بر 11 هزار و 600 متر مکعب بوده و بیش از 1700 تن آرماتوربندی در ساخت آن به کار رفته است.
معاون عمرانی شهرداری بندرعباس با تأکید بر اینکه در صورت رفع معارضات پروژه و انجام به موقع جابجاییهای مورد نیاز، مدت زمان ساخت آن چندین ماه کاهش مییافت، اظهار کرد: این پروژه بزودی نیز مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و شهروندان از آن بهرهمند میشوند.
نظر دهید