• 1397/02/23 - 10:00
  • - تعداد بازدید: 2588
  • - تعداد بازدیدکننده: 437
  • زمان مطالعه1 : 3 دقیقه
  • /ZJY7
معاون معماری و شهرسازی شهرداری بندرعباس تشرح کرد:

اجرای رویکرد «ناحیه محوری» در شهرداری بندرعباس/ واگذاری بخشی از امورات منطقه به نواحی

معاون معماری و شهرسازی شهرداری بندرعباس گفت: این رویکرد نخستین اقدام معاونت معماری و شهرسازی در مدیریت و پاسخگویی ناحیه‌محوری است.

ناحیه,محوری,شهرداری,بندرعباس,اصغر,حسینی پور,شهروند,

معاون معماری و شهرسازی شهرداری بندرعباس گفت: این رویکرد نخستین اقدام معاونت معماری و شهرسازی در مدیریت و پاسخگویی ناحیه‌محوری است.


 به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس اصغر حسینی پور در این ارتباط با  اشاره به اهداف اجرای این رویکرد جدید، گفت: با توجه به تاکید و دستور شهردار بندرعباس مبنی بر خدمات رسانی هر چه سریعتر و بهتر به شهروندان از طریق نواحی، در تمام حوزه‌های فعالیت مجموعه شهرداری، این معاونت بخشی از امور جاری مناطق را به نواحی زیر مجموعه واگذارخواهد کرد.


معاون معماری و شهرسازی شهرداری بندرعباس تصریح کرد: این رویکرد نخستین اقدام معاونت معماری و شهرسازی در مدیریت و پاسخگویی ناحیه‌محوری است.


وی با تشریح اینکه بررسی پیشرفت طرح و نهایی کردن موضوعات قابل واگذاری حوزه شهرسازی به نواحی، و تقسیم کار جهت تسریع هر چه بهتر این پروژه در موضوع کنترل و نظارت به صدور مجوزها و ساخت‌و‌سازها بعد از تنظیم پیش‌نویس پروانه ساختمانی از  این پس از طریق نرم افزار یکپارچه شهرسازی انجام می شود، افزود: ارسال سابقه جهت  تنظیم  فرم تابلو ،فرم اداره کار، تشکیل خلاصه سابقه ملک  و مشاوره و توجیه مالک از دیگر مواردی است که از منطقه به نواحی تفویض اختیار می‌شود و پس از انجام این اقدامات با تایید رئیس ناحیه سابقه به منطقه ارجاع وپروانه ساختمانی صادر می‌گردد و در نهایت پس از صدور پروانه ساختمانی به کارتابل رئیس ناحیه ارسال می‌گردد.


حسینی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: پس ازصدور پروانه، مالک ملزم به اطلاع به ناحیه در زمان گودبرداری ملک خود می‌باشد که در این مرحله کارشناس فنی ناحیه، به اتفاق ناظر ملک، از محل بازدید کرده و اجازه شروع عملیات ساختمانی صادر می‌گردد.


معاون معماری و شهرسازی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه احداث ساختمان در مراحل مختلف باید توسط کارشناس فنی ناحیه مورد بازدید قرار گیرد، گفت: در هر مرحله از بتن‌ریزی کارشناس فنی ناحیه می‌بایست از محل بازدید و تأییدیه ارائه نموده و مراتب در کلاسه کارگاهی درج گردد و در زمان پایانکار نیز قبل از صدور پایانکار از ناحیه مربوطه بابت جمع آوری نخاله‌ها، رفت‌و‌ روب کانال‌های اطراف ملک، عدم قطع درختان موجود در ملک و یا خسارت احتمالی وارد شده به معابر شهرداری از طریق نرم افزار یکپارچه شهرسازی استعلام می‌گردد و در صورت نداشتن تخلف، پایانکار نیز صادر می‌گردد.


این مقام مسئول با تشریح اینکه برابر تصمیمات اتخاذ شده معاونت معماری و شهرسازی پیگیر واگذاری پروسه صدور پاسخ استعلامات بانکی در خصوص واحدهای آپارتمانی یا تجاری اداری دارای پایانکار و واگذاری آنها به نواحی است، افزود: در این راستا مقرر گردید املاکی که در پایان سال‌ گذشته پایانکار اخذ نموده‌اند، پس از تایید مدیر شهرسازی منطقه، در خصوص بلامانع بودن پرونده، مراتب جهت صدور پاسخ تمامی استعلامات بانک در آینده از طریق نواحی صورت پذیرد.


حسینی‌پور طرح ناحیه محوری را دارای ابعاد مختلفی دانست که هر شهر با توجه به ویژگی‌ها، امکانات و اعتبارات خود می‌تواند با اولویت بندی ابعاد این طرح، آن را در مقاطع مختلف زمانی اجرا نماید، افزود: زمانی که رئیس ناحیه نسبت به همه جوانب کاری خود آشنایی کامل داشته باشد، خدمات‌رسانی با کیفیت بهتر و سریعتر انجام خواهد شد، و مدیران ارشد فرصت بیشتری در فراهم نمودن مقدمات لازم برای اجرای پروژه‌های منطقه‌ای، فرا منطقه‌ای و شهری خواهند داشت.


 

  • گروه خبری : اخبار برگزیده,اجتماعی,فرهنگی
  • کد خبر : 5229
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید