• 1397/03/13 - 20:59
  • - تعداد بازدید: 2442
  • - تعداد بازدیدکننده: 505
  • زمان مطالعه1 : 2 دقیقه
  • /ZsF7
شهردار بندرعباس:

امام‌خمینی(ره) از نظر درک، عمل و معارف جزو بزرگترین چهره‌های اسلامی است

شهردار بندرعباس گفت: امام خمینی(رحمه الله) از نظر علم و عمل، درک عمیق معرفتی و نیز تقوای عملی و علمی، از بزرگترین شخصیت‌های اسلامی به شمار می‌رود.

امام خمینی,15 خرداد,شهردار بندرعباس,عباس امینی زاده,شهر,قیام,

شهردار بندرعباس گفت: امام خمینی(رحمه الله) از نظر علم و عمل، درک عمیق معرفتی و نیز تقوای عملی و علمی، از بزرگترین شخصیت‌های اسلامی به شمار می‌رود.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری بندرعباس، عباس امینی‌زاده با تسلیت سالروز رحلت جانسوز بنیانگذار کبیر انقلاب و همچنین سالروز قیام خونین 15 خرداد، اظهار کرد: حضرت امام خمينى(ره) در طول دوران مبارزه علیه رژیم ستم‌شاهی، هدف‌ها و آرمان‌ها و هر آنچه را كه بايد ابـلاغ كند، گفته بود و در عمل نيز تمام هستي‌اش را براى تحقق همان هدف‌ها به‌ كار گرفته بود.


وی با اشاره به صفات بارز امام، افزود: امام خمینی(رحمه الله) از نظر علم و عمل، درک عمیق معرفتی و نیز تقوای عملی و علمی، از بزرگترین شخصیت‌های اسلامی به شمار می‌رود.


شهردار بندرعباس ادامه داد: ایشان همچنین در اندیشه دینی و تسلط بر معارف تشیّع، وارستگی، تهذیب نفس، شجاعت، درک زمان، شناخت جامعه، رأفت با دوستان و شدت با دشمنان بی‌نظیر بود.


امینی‌زاده ادامه داد: اراده پولادین وی که ریشه در ایمان و اتکایش به خداوند داشت، اجازه نمی داد هیچ مانعی در عملی ساختن مقاصد والایش جلودار شود. ایشان درعین حال انسانی بسیارمهربان، سرشار از عطوفت، خویشتن دار و پرهیزکار بود و صبر و استقامت، مانع از آن بود که سخت ترین حوادث، خللی دراراده ایشان در رسیدن به هدف ایجاد کند.


این مقام مسئول با بیان اینکه از جمله ویژگی‌های رهبری الهی امام‌خمینی، آمیختگی بعد الهی با روح مردم‌داری ایشان بود، گفت: حضرت امام رحمه الله پیوسته خود را خدمتگزار و عاشق مردم می‌دانستند.


وی در ادامه سخنانش با اشاره به سالروز قیام 15 خرداد، اظهار کرد: در سحرگاه 15 خرداد 1342، عوامل رژیم شاه به خانه حضرت امام در قم یورش بردند و ایشان که روز پیش از آن، در روز عاشورای حسینی در مدرسه فیضیه قم، طی سخنان کوبنده‌ای پرده از جنایات شاه و اربابان آمریکایی و اسرائیلی او برداشته بودند، ‌دستگیر و به زندانی در تهران منتقل کردند.


امینی‌زاده تصریح کرد: بر اساس اسناد تاریخی، شدّت تيراندازی به حدّی بود که امکان انتقال زخمی‌ها و اجساد شهيدان  نبوده و اين کشتار، تا ساعت‌ها ادامه يافت.


وی تصریح کرد: درپانزدهم خرداد 1342، مردم تهران هم چون ساير شهرها، در اعتراض به دستگيری امام خمينی (ره) به خيابان ها ريختند و قيام خونين خويش را آغاز کردند.


امینی‌زاده بیان کرد: با وجود شروع اعتراضات علیه رژیم شاه در تاریخ 15 خرداد، این روز نه‌تنها در تاریخ جمهوری اسلامی ایران، بلکه در تاریخ جهان به عنوان یک روز مهم و اساسی شناخته می‌شود.


  • گروه خبری : اخبار ویژه,سیاسی,اجتماعی,فرهنگی,ورزشی
  • کد خبر : 5328
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید