• 1405/07/01 - 10:14
  • - تعداد بازدید: 70
  • - تعداد بازدیدکننده: 60
  • زمان مطالعه1 : 2 دقیقه
  • /ZTCd
پایتخت پای کار جنوب؛

زاکانی: هرمزگان پیشانی ایران است، بندرعباس شایسته بهترین‌هاست

IMG_20260923_155512_026

در نخستین روز هفته دفاع مقدس، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، عصر سه‌شنبه با حضور در شهرداری مرکزی بندرعباس با مهدی نوبانی، شهردار بندرعباس، اعضای شورای اسلامی شهر دیدار و درباره مهم‌ترین مسائل، چالش‌ها و ظرفیت‌های توسعه‌ای این شهر گفت‌وگو کرد؛ نشستی که از بافت فرسوده و حمل‌ونقل عمومی تا توسعه زیرساخت‌های محلات قدیمی، زیست شبانه، بازآفرینی سیمای شهری و انتقال تجربه‌های مدیریت شهری تهران به بندرعباس را دربر گرفت.

در این نشست، اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس، خانم عامری و آقایان عباسی، رئیسی و سالاری نیز حضور داشتند و دغدغه‌های مدیریت شهری و مطالبات زیرساختی شهر را با شهردار تهران در میان گذاشتند.

شهردار بندرعباس در این دیدار گزارشی جامع از روند پنج سال فعالیت مدیریت شهری، اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو ارائه کرد و مهم‌ترین مسائل شهر را در حوزه بافت‌های ناکارآمد و فرسوده، حمل‌ونقل عمومی، توسعه زیرساخت‌های محلات قدیمی، بازگشایی معابر و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تشریح کرد.

توسعه حمل‌ونقل عمومی از دیگر محورهای جدی این نشست بود؛ موضوعی که در آن افزایش چندبرابری ناوگان تاکسیرانی و اتوبوسرانی بندرعباس، نوسازی ناوگان و ضرورت تأمین وسایل حمل‌ونقل عمومی مورد تأکید قرار گرفت.

همچنین موضوع ایجاد منطقه ویژه ساحلی و افزایش مناطق شهری بندرعباس از چهار به شش منطقه، به‌عنوان بخشی از برنامه‌های مدیریت شهری برای پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای توسعه‌ای شهر مطرح شد.

در بخش دیگری از این نشست، سیاست‌های مدیریت شهری بندرعباس برای تقویت زندگی شبانه و استفاده بهتر از ظرفیت اقلیمی شهر مورد توجه قرار گرفت.

مدیریت شهری بر این باور است که بندرعباس با توجه به شرایط آب‌وهوایی، موقعیت ساحلی، ظرفیت گردشگری و اقتصادی خود می‌تواند در ساعات شب نیز به شهری پویا، زنده و فعال تبدیل شود؛ رویکردی که در کنار اصلاح سیمای شهری، توسعه مبلمان شهری، المان‌ها و فضاهای عمومی می‌تواند کیفیت زیست شهروندان و جذابیت گردشگری شهر را ارتقا دهد.

شهردار تهران نیز در این زمینه، بندرعباس امروز را شهری متفاوت از گذشته توصیف کرد و گفت جاذبه بندرعباس تنها به دریا محدود نیست و مجموعه‌ای از ظرفیت‌های تجارت، اقتصاد، طبیعت، مبلمان شهری، المان‌ها و فضاهای شهری می‌تواند این شهر را به یک مقصد مهم گردشگری منطقه‌ای تبدیل کند.

یکی از محورهای مهم این دیدار، موضوع بافت فرسوده و ناکارآمد شهری بود.زاکانی با تشریح تجربه تهران در مواجهه با بافت‌های فرسوده، پیشنهاد کرد الگوها و تجربه‌های اجرایی پایتخت متناسب با شرایط بندرعباس منتقل و در این شهر مورد استفاده قرار گیرد.

او انتقال تجربه میان شهرداری‌ها را ضرورتی جدی دانست و تأکید کرد شهرداری‌ها نباید برای حل مسائل شهری صرفاً منتظر سایر دستگاه‌ها بمانند و باید از ظرفیت‌های قانونی، مدیریتی و بین‌نهادی خود برای حل مسائل شهر استفاده کنند.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار برگزیده,اخبار عمومی
  • کد خبر : 24048
کلمات کلیدی

تصاویر

IMG_20260923_155507_615 IMG_20260923_155448_970 IMG_20260923_155504_428

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید