وزیر راه و شهرسازی:
عملکرد حوزه بافت فرسوده در بندرعباس قابل تقدیر است
شهردار بندرعباس گفت: وزیر راه و شهرسازی نسبت به اقدامات صورت گرفته در بندرعباس پیرامون احیاء بافتهای فرسوده ابراز رضایت کرده است.
شهردار بندرعباس گفت: وزیر راه و شهرسازی نسبت به اقدامات صورت گرفته در بندرعباس پیرامون احیاء بافتهای فرسوده ابراز رضایت کرده است.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری بندرعباس، عباس امینیزاده با اشاره به تشکیل جلسه ستاد ملی احیاء و بازآفرینی محلات هدف(بافت فرسوده)، در دفتر وزیر راه و شهرسازی، اظهار کرد: این جلسه روز سهشنبه با حضور نمایندگانی از وزارتخانههای عضو این ستاد تشکیل شد.
وی با اشاره به اینکه در این جلسه استاندار هرمزگان، مدیرکل راه و شهرسازی و جمعی از مدیران شهری بندرعباس نیز حضور داشتند، افزود: در این جلسه مدیرکل راه و شهرسازی استان گزارش کاملی از اقدامات صورت گرفته در زمینه احیای بافتهای فرسوده ارایه و پس از آن نیز مشاور این طرح ملی گزارشی از شرح عملکرد مشاورین استانی ارایه و پیشنهاداتی را بیان کردند.
شهردار بندرعباس با اشاره به ابراز رضایت وزیر راه و شهرسازی از گزارشات ارایه شده در خصوص اقدامات صورت گرفته در بافتهای فرسوده استان هرمزگان و خصوصاً شهر بندرعباس، خاطرنشان کرد: بازگشایی تعداد قابل توجهی از معابر جدید، ساخت فرهنگسرا و زمینهای ورزشی در محلات هدف، آسفالت معابر مورد نظر و غیره جزو اقداماتی است که شهرداری بندرعباس برای احیای بافتهای فرسوده در دستور کار جدی خود قرار داده است.
امینیزاده ادامه داد: راهاندازی 4 دفتر تسهیلگری در محلات بافت فرسوده تا پایان سال جاری و همچنین راهاندازی دفاتر دیگر طی سال آینده نیز از دیگر اقدامات جدی شهرداری بندرعباس برای بازآفرینی محلات هدف است.
وی گفت: یکی از دغدغههای شهرداری بندرعباس و مجموعه راه و شهرسازی که تلاش زیادی در بحث بافت فرسوده دارند، مشارکت سایر ارگانهای مرتبط برای دستیابی به اهداف مورد نظر در این بخشها است.
شهردار بندرعباس اظهار کرد: در جلسه فوق، پیشنهادی از سوی شهرداری بندرعباس مطرح گردید که بر اساس آن میتوان با درآمد حاصل از فروش اراضی 350 هکتاری شمال منطقه شهری بندرعباس را در بافتهای فرسوده مورد استفاده قرار داد.
امینیزاده بیان کرد: صنایع مستقر در غرب بندرعباس و خصوصاً وجود بزرگترین بندر تجاری شهر بندرعباس در نزدیکی منطقه شهری، که البته خدمات قابل توجهی را از شهر دریافت میکنند، میتوانند کمک شایانی در توسعه خدمات شهری و بازآفرینی محلات هدف داشته باشند.
گفتنی است، در پایان این جلسه همچنین پیشنهاد گردید بخشی از درآمدهای استانی دستگاههایی مانند آموزش و پرورش، علوم پزشکی و سایر دستگاههای خدماترسان در بافتهای فرسوده خرج شود.
نظر دهید