شهردار بندرعباس:
توجه به تاریخ و گذشته بندرعباس زمینه ساز رشد و توسعه آن است
شهردار بندرعباس گفت: اگر مردمان یک سرزمین بخواهند زندگی باکیفیتی داشته باشند و به توسعه دست یابند راهی ندارند جز اینکه به اصل، ریشه و گذشته خود توجه کنند.
شهردار بندرعباس گفت: اگر مردمان یک سرزمین بخواهند زندگی باکیفیتی داشته باشند و به توسعه دست یابند راهی ندارند جز اینکه به اصل، ریشه و گذشته خود توجه کنند.
به گزارش مديريت ارتباطات و امور بين الملل شهرداري بندرعباس، عباس امینی زاده در آئین رونمایی از کتاب "از بلدیه تا شهرداری بندرعباس"، اظهار کرد: ایجاد چنین مرکزی به لحاظ تقویت هویت اجتماعی و فرهنگی نیازی ضروری برای شهروندان و جوانان شهر بندرعباس است، این هویت بخشی برای جامعه میتواند آینده ما را بیشتر تقویت کند و حس تعلق خاطر را افزایش دهد.
شهردار بندرعباس دلیل مهاجرت به بندرعباس را منابع اقتصادی و اشتغال دانست و عنوان کرد: کتاب از "بلدیه تا شهرداری" نخستین گام در جهت هویت بخشی بندرعباس است و امیدوارم با جمعآوری اسناد تاریخی دیگر بتوانیم این کتاب را هرسال بهروزرسانی کنیم.
امینی زاده افزود: اولین گام در این راه تلاش بیشتر، استفاده بیشتر از منابع موجود در استان و کشور و حتی استفاده از مدیران قویتر است تا این بخش از مملکت ما هم بتواند رشد قویتر و بهتری داشته باشد.
وی تصریح کرد: تاریخ سرشار از منابع موجود در بحثهای مختلف مذهبی، مدیریت شهری، بازرگانی است که در این بین تاریخچه بازرگانی بندرعباس بیش از ۵۰۰ سال میرسد، هم چنین تاریخ شهر بندرعباس نقش مهمی در کسب عنوان شهر خلاق داشت.
شهردار بندرعباس اضافه کرد: بندرعباس شهری است که همبستگی افراد و عقاید و ادیان مختلف همواره در آن رواج داشته است و بازرگانان از کشورهای مختلف ممالک و با نگرشهای مختلف در کنار هم زندگی میکردند که مصداقش گور فرنگ و بت گوران است.
وی با اشاره به اینکه همواره بندرعباس از نبود مرکزی که محل جمعآوری اسناد تاریخی است، رنج میبرد، اضافه کرد: با راهاندازی مرکز اسناد تاریخی شهر بندرعباس امروز به دنبال گذشته و جمعآوری هویت و تاریخ خودمان هستیم.
امینی زاده ادامه داد: جمع آوری نسخه دستی و قدیمی تجارت در این سرزمین و اعتقادات مردم در این شهر که نیاز به تکمیل علم و فرهنگ و دانش این شهر است و همچنین بندرعباس جز اولین شهرهای صید و صیادی و دریانوردی بوده است، بایستی همه این اطلاعات جمع آوری شود تا در اختیار نسلهای کنونی و امروزی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: لازم است مصوبهای توسط شورا برای این که این مرکز برای آیندگان و نسلهای بعدی حفظ شود و به یادگار بماند بصورت جامعتر تصویب شود همچنین نیاز است یک چارچوب و اساسنامه قوی و عملی در نظر گرفته شود تا کسی نتواند از لحاظ فیزیکی به ساختمان این مرکز دست بزند تا برای هویت و تاریخ این شهر میراث بماند.
نظر دهید