• 1398/10/09 - 11:13
  • - تعداد بازدید: 2344
  • - تعداد بازدیدکننده: 398
  • زمان مطالعه1 : 2 دقیقه
  • /ZVd8
شهردار بندرعباس:

پیشینه غنی فرهنگ و هنر بندر عباس عامل اصلی ثبت جهانی شده است/ فرهنگ و هنر، محور بودجه سال آینده شهرداری

شهردار بندرعباس با اشاره به پیشینه فرهنگی، اجتماعی و انسانی این شهر، گفت: اگر توانستیم در حوزه فرهنگی و اجتماعی شاخص‌ها را جمع‌بندی، به یونسکو ارائه کرده و عضو شبکه جهانی شویم، ریشه اصلی آن توانمندی‌های اصیل و قدیمی است.

شهردار بندرعباس با اشاره به پیشینه فرهنگی، اجتماعی و انسانی این شهر، گفت: اگر توانستیم در حوزه فرهنگی و اجتماعی شاخص‌ها را جمع‌بندی، به یونسکو ارائه کرده و عضو شبکه جهانی شویم، ریشه اصلی آن توانمندی‌های اصیل و قدیمی است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بندرعباس، عباس امینی‌زاده عصر دیروز یکشنبه در آیین پلاک‌کوبی شهر خلاق بندرعباس که با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در محل برکه‌گرد برگزار شد، اظهار کرد: این محله معروف به برکه گرد و یکی از قدیمی‌‌ترین محلات شهر است که نماد شاخص آن، بنای تاریخی برکه گرد است.


وی افزود: این بنا با همت و همراهی و نگاه هوشمند در توسعه متوازن محلات، توسط شهرداری احیا و در کنار آن یک فرهنگسرا با هدف توسعه اهداف فرهنگی و اجتماعی احداث شده است.


شهردار بندرعباس ضمن تقدیر از همراهی همه بخش‌ها در پیوستن این شهر به شبکه جهانی شهرهای خلاق، گفت: مبنای این رخداد بزرگ، توانمندی اجتماعی، انسانی و فرهنگی است.


امینی‌زاده تصریح کرد: برخی تصور می‌کنند یک شهر باید صرفا از لحاظ فیزیکی توانمند باشد، در حالی وه از این مسئله مهمتر، توانمندی اجتماعی است.
این مقام مسئول در ادامه نیز عنوان کرد: اگر توانستیم در حوزه فرهنگی و اجتماعی شاخص‌ها را جمع‌بندی، به یونسکو ارائه کرده و عضو شبکه جهانی شویم، ریشه اصلی آن توانمندی‌های اصیل و قدیمی است.


امینی‌زاده با اشاره به سابقه ۵۰۰ ساله بندرعباس در حوزه بازرگانی بین المللی و داد و ستد  کشورهای مختلق با این شهر، اظهار کرد: این مسئله نشان دهنده توان فرهنگی و اجتماعی بندرعباس است و بر همین اساس نیز سنت ها و آیین‌های متعددی در شهر داریم.


وی با اشاره به اهداف پیوستن بندرعباس به شبکه جهانی شهرهای خلاق از نظر یونسکو، تاکید کرد: اگر بخواهیم بر صنایع بزرگ تکیه کنیم، در کوتاه مدت به نتیجه نمی‌رسیم، اما برای داشتن شهر پایدار باید به موضوعات خرد توجه کنیم.


امینی‌زاده افزود: قصد داریم بر اساس یک برنامه منظم، صنایع دستی را به عنوان عامل محرک و توسعه در جامعه تقویت کنیم و در بخش اساسی پایداری شهر که اشتغال و تعلق خاطر مردم است، حرکت کنیم.


شهردار بندرعباس خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با همین نگاه و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط و همچنین سازمان‌های مردم‌نهاد و کارآفرینان، شاخص‌های مدنظر را پیش برد.


وی بیان کرد: بخش قابل توجهی از بودجه سال آینده شهرداری بندرعباس به فرهنگ، هنر، فعالیت‌های اجتماعی و خصوصا در حوزه شهر خلاق اختصاص یافته تا بتوان به شاخصه‌های مدنظر دست یافت.


امینی‌زاده گفت: یکی از برنامه‌ها این است که به کمک کارآفرینان، سازمان‌های مردم نهاد و دستگاه‌های مرتبط، کارگاه های آموزشی، تولیدی و عرضه صنایع دستی را دنبال کنیم.


وی اضافه کرد: به دنبال احیا و تقویت آیین‌های بومی و محلی هستیم و در این زمینه نیز با انجمن های مختلف فرهنگی و هنری جلسات مشترک داشته‌ایم و قرار است طبق هماهنگی صورت گرفته با اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان میزبان جشنواره ملی آیینی در بندرعباس باشیم.


  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویژه,اخبار برگزیده,اطلاعیه ها,مرکز خلاقیت
  • کد خبر : 9515
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید